Haber

Yollardaki durum

Otoyolların üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kesimlerinde yavaş gitmek, trafik işaret ve işaretlerini takip etmek gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durum bültenine göre Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Karayolu Bahçe-Nurdağı kavşaklarında yapılan trafik işaretleme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Eceabat-Gelibolu yolunun 54-56. kilometre, Çanakkale Köprüsü’ndeki otokorkuluk onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım Gelibolu istikametinden gidiş-dönüş şeklinde devam ediyor.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 27-32. Üretim, bakım ve onarım çalışmaları, kilometreleri içindeki çeşitli bölümlerde ulaşımın gözetiminde yapılmaktadır.

Aydıncık-Silifke yolu, 25-28. kilometre (Büyükeceli-Koçaşlı-Yanışlı bölgesi) patlatma imalat çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak. Bu bölümde ulaşım kontrollü olarak devam edecek.

Kızılcahamam-Ankara yolu 39-41. Kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle her iki yön de trafiğe kapatılırken, sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Beyşehir-Seydişehir yolunun 10-11 ve 22-25. Kilometrelerimdeki üretim çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir kısmından ulaşım çift yönlü olarak devam ediyor.

Bingöl-Genç yolu 0-43. kilometre, çeşitli bölümlerde üretim çalışmaları nedeniyle ulaşım denetimli olarak sağlanmaktadır.

0-1 Karabük-Eskipazar yolu. kilometrelik (Kardemir Kavşağı) kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle, ulaşım çift taraflı bölünmüş yolun bir kısmından yapılıyor.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 28-31. Kilometrelerce üretim çalışması nedeniyle ulaşıma ayrılan yolun bir kısmından çift yönlü izin veriliyor.

Altköy-Refahiye-Erzincan yolunun 37-42. Kilometrelerce yapılan üretim çalışmaları nedeniyle sürücüler trafik levhalarına ve işaretçilere dikkat etmek zorunda kalıyor.

cankaya-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu